ОПЛАТА

1. При здійсненні оплати замовлення на сайті, за допомогою сервісу FONDY, додатково стягується сервісний збір в розмірі 2,2% від загальної суми замовлення. Онлайн оплата:

Visa/MasterCard – при будь-якому способі доставки. Ви можете оплатити своє замовлення безпосередньо на сайті картою Visa або MasterCard будь-якого банку.

2. Накладений платіж (оплата після отримання товару)

Оплата здійснюється після перевірки вмісту посилки на відповідність згідно замовлення. Звертаємо Вашу увагу, що при отриманні замовлення у відділенні компанії перевізника або у кур’єра, Ви підписуєте акт прийому-передачі, яким підтверджуєте факт перевірки замовлення на відповідність Вашому замовленню, а також погоджуєтеся з зовнішнім виглядом товару, його комплектацією та не маєте претензій до інтернет-магазину і компанії перевізника;

Оплата послуги переказу грошових коштів за тарифами перевізників “Нова пошта”, здійснюється за рахунок Покупця.

!!! ПОСЛУГА “НАКЛАДЕНИЙ ПЛАТІЖ” ДЛЯ ДОСТАКИ ПЕРЕВІЗНИКОМ “УКРПОШТА” НЕ НАДАЄТЬСЯ

3. На банківський рахунок IBAN Продавця. Реквізити надаються окремо за допомогою СМС повідомлення, або н електронну поштову адресу Покупця.

ДОСТАВКА

Доставка товарів для покупців надається за допомогою Нової Пошти та УКРПОШТИ. Строк доставки товарів від моменту отримання замовлення на сайті та/або співробітниками MyFish складає від 1го до 5ти робочих днів (а також може бути змінений згідно до умов поштового сервісу).

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:

Інтернет магазин «MYFISH»;

Адреса магазину: 49000, м. Дніпро, вул. Мечникова, 19

myfish.com.ua@gmail.com

тел: (098) 225 – 50 – 05